صفحه نخست » خبرها و رویدادها » خبرها » 1386 » سومین جلسه رئیس کل بانک مرکزی با کار آفرینان و...
نسخه مناسب چاپ اين صفحه يادداشت نشانی اين صفحه معرفی اين صفحه به ديگران

سومین جلسه رئیس کل بانک مرکزی با کار آفرینان و فعالان اقتصادی برگزار شد

 ۸ اسفند ۱۳۸۶


  به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، فضای کسب و کار ایران در جلسه رییس کل بانک مرکزی با کارآفرینان و فعالان اقتصادی کشور مورد بررسی قرار گرفت . دراین جلسه که در بعداز ظهر روز چهارشنبه 8/12/86 برگزار شد ، دکتر مظاهری ، ضمن تاکید براین موضوع که اصلاح فضای کسب و کار کشور از الزامات دستیابی به رشدهای بالاتر و بیکاری پایین تر ، بدون فشارهای تورمی است ، تصریح کرد:
 با برگزاری جلسات مستمر بانک مرکزی با کارآفرینان و فعالان اقتصادی ، علاوه بر احصاء و تشریح موانع و مشکلات موجود در مسیر توسعه و رونق کسب و کار ، می توان با تعامل ایجاد شده و استفاده از اندیشه های دست اندرکاران بنگاه های تجاری و تولیدی به نتایج مثبت و عملی خوبی دست یافت.
 دراین جلسه اداره بررسی ها و سیاست های اقتصادی بانک مرکزی گزارش مقایسه ای وضعیت کسب و کار کشور با دیگر کشورهای جهان و کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (منطقه منا) را ارائه کرد. در این بررسی با استناد به گزارش 2008-2007 بانک جهانی تحت عنوان : Business Doing ، رتبه ایران در مؤلفه های مربوط به فضای کسب و کار در مقایسه با 178 کشور جهان به نمایش گذاشته شد . سپس هریک از حاضرین دیدگاه های خود را در زمینه موضوع ارائه دادند .
   آقایان فاخر ، آقازاده ، خاموشی ، طالب ، ثابت ، کبیری ، منطقی ، عسگراولادی ، قلعه بانی ، ابراهیمی ، صدرهاشمی نژاد ، خلیلی ، پورفلاح ، صحرایی ، فضلی ، ضرابیه ، انصاری ، شکرریز ، جمشیدی ، ابویی ، فردوس ، اسفهبدی و جابر انصاری از مدیران و نمایندگان شرکت های دولتی ، خصوصی و بنگاه های بازرگانی و تجاری شرکت کننده دراین جلسه بودند.
حاضرین دراین جلسه که آخرین جلسه آنان در سال جاری با رییس کل بانک مرکزی بود، توافق کردند هر پیشنهادی که بتواند بازار کسب و کار و اشتغال کشور را رونق دهد از سوی مراکز تحقیقی و تجاری مورد بررسی و مداقه قرار گرفته و در جلسات بعدی که در سال نو برپا خواهد شد به صورت مدون و کاربردی ارائه شود تا زمینه های قانونی اجرایی شدن آن ها مهیا شود.