با حضور رئیس جمهور در بانک مرکزی ؛

جلسه کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم در حال برگزاری است 

چهارمین نشست کمیته کارگروه موضوع ماده 13 آیین نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم با حضور رئیس جمهور در بانک مرکزی در حال برگزاری است .

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی؛ کارگروه اجرایی ماده ۱۳ آیین نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم که در پی مصوبه  آیین نامه تامین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم در هئیت وزیران تشکیل شده است، تاکنون سه نشست با حضور تیم اقتصادی دولت  ،نمایندگان قوه قضائیه و مقننه ، رئیس سازمان صداوسیما و نمایندگان ارگان های ذیربط در محل بانک مرکزی و به ریاست ریئس کل بانک مرکزی برگزارکرده است .
1111

تصمیم گیری در سه حوزه فرآیند اجرا و تسهیل گری در زمینه واریز یارانه به حساب سرپرست خانوار، حمایت از خانوارها در قالب تسریع در فرآیند تامین و توزیع  کالاهای اساسی ، تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی از طریق ابزارهای زیر خط ترازنامه ای با کمترین آثار تورمی ،تدوین و تصویب بسته حمایت از بنگاه های اقتصادی متاثر از سیاست جدید ارزی،  محور اصلی مباحث جلسات اخیر این کارگروه بوده است .

در چهارمین نشست این کارگروه که با حضور رئیس جمهوری در حال برگزاری است اخرین اقدامات انجام شده در حوزه اجرا، حمایت از خانوارها و تدابیرویژه برای تامین و توزیع کالاهای اساسی و همچنین بسته حمایت دولت از بنگاه های اقتصادی متاثرسیاست جدید ارزی بررسی خواهد شد.

 


تعداد بازديدها:   1,545