برگزاری اولین همایش پدافند غیرعامل شبکه بانکی کشوردر بانک مرکزی

برگزاری اولین همایش پدافند غیرعامل شبکه بانکی کشوردر بانک مرکزی

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران،اولین همایش پدافند غیرعامل شبکه بانکی کشور باحضور دکتر حسین قضاوی قائم مقام بانک مرکزی و اعضای کمیته پدافند غیرعامل بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور با موضوع بررسی راهکارها وراهبردهای تقویت هرچه بیشتر ایمنی و امنیت حوزه اطلاعات و خدمات پولی و مالی ، صبح روز چهارشنبه مورخ 14/9/1386 در مجموعه فرهنگی حضرت زهرا (س) بانک مرکزی برگزار شد.
    قائم مقام بانک مرکزی در این همایش گفت : این همایش فرصت مغتنمی در ایجاد تمرکز فکری درخصوص تقویت تجهیزات ایمنی بانک ها برای افزایش زمینه های دفاعی در هنگام بروز حوادث می باشد . وی بازار مالی را شامل بازار سرمایه و پول معرفی کرده و توجّه به این حوزه ها را نگاهی ویژه در پدافند غیرعامل دانست و افزود : بازار مالی باید آمادگی لازم را داشته باشد تا در بحران ها کمترین آسیب را ببیند . ایشان به گام هایی که برای تقویت ضریب امنیتی باید برداشته شود اشاره کرد و اظهار داشت : اولین گام ، اتخاذ تدابیر مناسب برای پیشگیری از بحران است . پس درصورت وقوع بحران باید از گسترش آن جلوگیری شود و درنهایت باید تمام نیروها برای کاهش بحران و کنترل اوضاع آماده و بسیج شوند تا شرایط به وضعیت مطلوب اولیّه بازگردد.
  قائم مقام بانک مرکزی در ادامه بر لزوم شناخت زیر سیستم های شبکه بانکی کشور برای شرایط بحرانی تاکید کرد.
      سرتیپ پاسدار ، دکتر غلامرضا جلالی ، رییس کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور طی سخنانی دراین همایش به تبیین مفاهیم،‌ اصول سیاست ها و راهبردهای پدافند غیرعامل و بررسی جایگاه و اهمیت بالای شبکه بانکی در نظام تهدیدات و دفاع پرداخت و برای حاضرین در سمینار پیشنهادهای راهبردی برای آمادگی و پیشگیری های لازم را ارائه کرد.
      در این همایش ، آقای علی جهانی ، دبیر اولین همایش پدافند غیرعامل شبکه بانکی کشور ، گزارشی از عملکرد کمیته پدافند غیرعامل بانک مرکزی ارائه کرد. وی اهم فعالیت های صورت گرفته دراین زمینه را چنین برشمرد :
-برآورد نیازهای امنیتی ، آموزشی ، تدارکاتی و لحاظ کردن آنها در بودجه های اجرایی و عملیاتی
-برنامه ریزی برای افزایش ضریب امنیتی سایت کامپیوتری پشتیبان بانک مرکزی
-ابلاغ دستورالعمل های کلی دفاع غیرعامل به تمام بانک ها برای سازماندهی کمیته پدافند غیرعامل
-برگزاری سه دوره آموزشی امدادگری و عملیات در مواقع بحران
      ایشان همچنین مهمترین اقدامات شبکه بانکی در خصوص چالش های امنیتی و پدافندی را تهیه شناسنامه فن آوری اطلاعات بانک ها ، تشکیل گروه بازرسی فن آوری اطلاعات ، تبیین راهکارها و راهبردهای امنیت فن آوری اطلاعات و تحقیق و مطالعه درخصوص 100 مقاله با موضوع امنیت و حفاظت اطلاعات جهت تسری مطالب مفید به مدیریت فن آوری اطلاعات بانک های کشور و استمرار تعامل تنگاتنگ با کمیته دائمی پدافند غیرعامل دانست.

              



تعداد بازديدها:   9,068