دبیر بیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی:

سی و هفت درصد ارزش کل دارایی‌های بانک‌های اسلامی در ایران است

  سی و هفت درصد ارزش کل دارایی‌های بانک‌های اسلامی در ایران است

دکتر مهدی رضوی دبیر بیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی با  بیان این که در حال حاضر حجم دارایی‌های بانک‌های اسلامی بیش از 2 تریلیون دلار است و ضمن  تاکید بر ضرورت ترویج بانکداری در دنیا، اظهار داشت: کشور ایران با 518 میلیارد دلار، 37 درصد ارزش کل دارایی‌های بانک‌های اسلامی را به خود اختصاص داده و مدعی بانکداری اسلامی است.
 به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی ، رضوي دوره‌هاي بانکداري در ایران را به دو دوره تقسيم نمود و افزود: در دوره اول الگوی بانکداری غرب با نگرش بهره در شبکه بانکی حاکم بود و دوره دوم بر اساس حذف ربا ، نظام بانکداري پایه‌گذاری شد. 
وی خاطرنشان کرد: رشد تقاضا طی3 دهه اخیر برای این‌نوع بانکداری به گونه‌ای افزایش یافته که آن را به صنعت پرطرفداری تبدیل کرده است.
رضوی  با اشاره به اینکه بانک‌های اسلامی نباید فقط به حداکثر سود بیندیشند، تصریح کرد: لازم است این بانکها بر پایه تعهدات اجتماعی خود عمل کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ارایه آماری از فعالیت موسسه و بانکهای اسلامی پرداخت و افزود: در حال حاضر 600 مؤسسه و بانک اسلامی در دنیا فعال است؛ طبق برآوردها در سال 2018 میلادی کل دارایی بانک‌های اسلامی بالغ بر 3400 میلیارد دلار خواهد شد؛ در حال حاضر این رقم 1800 میلیارد دلار است.
وی افزود: قانون بانکداری بدون ربا در فروردین 63 تصویب شد؛ بسیاری از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی در اجرای بانکداری اسلامی از ما پیشی گرفته‌اند.در حال حاضر کشورهایی نظیر ایران، پاکستان، مالزی، مصر، اندونزی، بحرین، قطر، ترکیه، امارات، کویت و کشورهای غیر اسلامی نظیر ایالات متحده آمریکا، انگلستان و ... به اجرای بانکداری اسلامی پرداخته‌اند.
 



تعداد بازديدها:   3,443